Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

tirsdag 13. november 2012

Klar for skitur !

Vinter har festet grepet. På fjellet er løypekjøringen i full gang selv om elver og vann ikke ennå har frosset til.  Varmegrader og regn er ikke ideelt for skiløyper men hører nå engang november til. Og om ikke hele løypenettet blir like tidlig klart er det mulighet for skitur likevel.
På Vegglifjell har vi ett flott skitur-terreng som passer for alle uansett alder, behov og evne. Går du med en drøm om hytte i fjellet kan det være lurt å tilbringe tid med å utforske nettopp om dine behov blir dekket her hos oss.  Og finner du det du ønsker her kan vi helt sikkert finne akkurat det stedet du kan ønske å bygge drømmen din også. Vi viser deg gjerne våre tomter i vinterskrud !!
For vær og føre opplysninger kan www.vegglifjell.no være ett lurt sted å sjekke før man tar ut på tur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar