Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

onsdag 5. desember 2012

Førjulskulde.

Vi er i desember. Dagene er korte og i det siste har det også vært ekstremt kaldt.  Midt i all bekymring over frosne vannrør og biler som ikke vil starte kan vi glede oss over ett fantastisk flott fjellvær. Skiløypene begynner å komme på plass og nå er det bare å komme seg ut i sporet !  SLike gnistrende vinterdager kan også være fine til å se på tomter. Vi viser gjerne tomter etter avtale selv om graderstokken viser 20 blå ! Fra vårt tomteområde i Svartløk / Smylehaug kan man en morgen i desember se en vakker soloppgang .

Og beveger vi oss litt inn i skogsterreng kan en se juletrær hvor en snur seg . Snø og kulde skaper kunstverk i naturen ! Mange drømmer om en jul på fjellet . Kanskje ikke i år , men finner du drømmetomta i vinter kan jul i hytta være realistisk neste år !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar