Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

lørdag 8. desember 2012

God helg på Vegglifjell

I dag er det 8 desember og på Vegglifjell ligger skiløypene klare ! Det har vært en fantastisk flott vinterdag med sol og skarpt skiføre. Det imponerte oss å se hvor mange som var ute i skiløypene til tross for minus 18 grader ! Sola varmer ikke stort på denne tiden men den gjør vinterlandskapet ennå vakrere enn ellers !

 Veiene og føret på fjellet er solid godt vinterføre . Det er nok mange som gleder seg til en jul på fjellet. Det blir flere for hvert år som velger å feire jul på hytta !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar