Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

lørdag 19. januar 2013

Kaldt men vakkert !


Vi er over halvveis i selve vintermåneden, januar. Starten på 2013 har vært over normalen kald . Men i fjellet er det nå utrolig vakkert og det er flotte forhold. Snø i massevis og helt topp skiløyper. På Vegglifjell har alpinanlegget i Killingdalen i år endelig fått snøkanon.
Vegglifjell skisenter.
Dette betyr en stor forbedring for hele anlegget . Nå er det åpent hver helg og det er bygget hopp som gjør bakken litt mer spennende ! Snøkanonen vil også sikre snø i bakken lenger utover vinteren hvis været blir mildere. 
Kanskje kan et besøk i bakken være det som skal til for å bli helt sikker på at akkurat du vil ha hytte på Vegglifjell. Da kan vi være behjelpelige med visning og være med deg rundt på både sør og nordsiden av Vegglifjell.

 Har du planer, har vi tomter . Ta kontakt og besøk Vegglifjell i vakkert vintervær.  Velkommen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar