Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

søndag 6. januar 2013

Vinter 2013 på Vegglifjell

Det var veldig mange som feiret jul og nyttår på hytta på Vegglifjell . Og hvilken julehelg ! Strålende vintervær og fantastisk flotte skiløyper ! Løypemannskapet på Vegglifjell gjør en kjempejobb for at alle hytteboere skal få et best mulig løypenett med topp standard. Info om løypene finner du hele tiden oppdatert  på vegglifjell.no 
Neste år er det kanskje du som feirer jul på hytta . Vi kan ihvertfall hjelpe deg med å finne drømmetomta hvis du er klar for å realisere hyttedrømmen !!
Hva med å besøke Vegglifjell og prøve skiløypene ? Eller tilbringe en søndag i alpinbakken i Killingdalen ?  Så kan vi jo samtidig vise frem hva vi har å by på av tomter.
Lørdag 23. februar arrangeres Vegglifjellrennet .  Et flott arrangement som du kan lese mer om her :
http://www.vegglifjellrennet.no/
Velkommen til Vegglifjell !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar