Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

søndag 27. januar 2013

Vinter og snø !

Dagen har allerede blitt nesten to timer lenger enn da sola snudde før jul. Etter en lengre kuldeperiode har vi noen dager nå hatt mer skyet og noe mildere vær.Minus 9 i Votnedalen hvor bildet er tatt i dag . Men Vegglifjell er ikke mindre vakkert for det . I dag snødde det lett og trærne var hvite med litt tunge kallde grener. Midt i alt det hvite så vi mange røde jakker og blå luer som skled i full fart i skiløypene.  Løypenettet på Vegglifjell er i tipp topp stand og nå jobbes det mye for at alt skal være klart til Vegglifjellrennet den 23 februar.
Vi som driver med utbygging i fjellet setter stor pris på det frivillige arbeidet som blir lagt ned for at våre hytteeiere skal ha et best mulig tilbud i fjellet . Vi vil at folk skal trives !
Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med å finne drømmetomta di !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar