Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

onsdag 27. februar 2013

Bilder


   
Nok en flott vinterferiedag er over . Vi har vært på skitur i dag og har da tatt noen bilder som vi ønsker å vise frem. Bildene viser tomteområdene våre og nærområdet rundt. På Vegglifjell er det ca 7 mil flotte skiløyper . Bildene viser klart kvalitet på både løyper, utsikt og natur. Lite vind i dag men meldingene sier det vil bli vind på fjellet i morgen.
Vi har tomter både nord og sør i fjellet og viser det gjerne frem. Ta kontakt her på bloggen eller via mail eller telefon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar