Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

søndag 10. februar 2013

En vakker vinterhelg .

Vi er snart midt i februar. Den beste tiden av året hvis man er ivrig på ski.  Vi er inne i en stabilt kald periode og på Vegglifjell er det nå ca 7 mil med flotte godt preparerte løyper. Og for dem som ikke ønsker seg skiløyper finnes det et stort nett av veier og stier som kan nytes i flott vær , på beina ! Denne helgen kan vi melde om minus 12 og sol fra en blå himmel.
Det nærmer seg vinterens ski høydepunkt på Vegglifjell. Nemlig Vegglifjellrennet den 23 februar .  En utmerket anledning til å gjøre seg litt kjent med vakre Vegglifjell .

Vi ønsker velkommen og viser gjerne frem våre tomter på flotte vinterdager !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar