Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

søndag 24. februar 2013

Vinterferie på Vegglifjell

Den første vinterferiuka er over . Nå er det Buskerud som står for tur.  De som har tilbragt uka som har gått på fjellet har hatt noen flotte dager. Kjempeflott skiføre og gode temperaturer .
Og vi håper alle som skal tilbringe neste uke i fjellet får det like bra.
I går ble Vegglifjellrennet gjennomført med stor suksess. Med store og små var det over 500 som hadde startnummer. Turklasse og trimklasse og et flott barneskirenn. Et flott tilbud til alle som ønsker å bruke Vegglifjell og en fantastisk innsats fra frivillige og ledelse i idrettslaget . Gratulerer til alle sammen ! Her finner du resultatlister og video fra fellesstarten . Vegglifjellrennet 
Og hvis noen nå blir fristet til å finne tomta si her så ta gjerne kontakt ! Vi har muligheter hvis du har lyst !

I dag gikk vi en to timers tur i fjellet . Løypnettet som ble brukt i rennet i går ble i natt preppa og var i dag av første klasse igjen. Strålende sol og ingen vind gjorde turen til en opplevelse. Bildene taler for seg selv. Og alt dette kan man ha tilgang til hver dag hvis man velger å bygge hytte nettopp på Vegglifjell . Velkommen !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar