Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

torsdag 21. mars 2013

Nesten påske

Det nærmer seg påske. På Vegglifjell har det de siste dagene kommet ca ti cm nysnø.   Helt perfekt for å lage nettopp den løypekvaliteten og den påskestemningen vi gjerne vil at hyttefolket skal ha !  I dag sprekker skylaget opp og sola er rett rundt hjørnet.  Det tegner til å bli en flott påske !
Skisenteret melder at de holder oppe fra 10.00 til 16.00 hver dag i påsken .  På www.vegglifjell.no kan du finne oppdatering om både fjellvegen, skiløyper, aktiviteter , åpningstider og mye annen informasjon.
Dette er kanskje den flotteste tiden å se på hyttetomter . Spenne på seg skia og finne akkurat drømmetomta ! Vi hjelper deg gjerne med det .  Ta gjerne kontakt .
Velkommen til påskefjellet !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar