Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

søndag 10. mars 2013

Snart påske

Det nærmer seg påske. På Vegglifjell er det i år fantastiske skiforhold og det lover godt for en påske med ski på beina. I går kom det litt nysnø som bare gjorde godt i skiløypene. Dagen i dag har vært full av strålende vintersol som faktisk varmer godt i kinna hvis man stopper opp og vender ansiktet mot den. Det har vært ganske kaldt i dag og på morgenen krabba gradene godt ned mot 20 minus. Men det gjør ikke så mye når sola tar tak på dagen. Denne helgen har mange av de som jobber med turisme og utbygging i fjellet vært på hyttemesse i Lillestrøm.  Muligens er nysgjerrigheten på Numedal vekket hos noen. Vi kan hjelpe deg hvis du har lyst til å se mer av Vegglifjell. Våre tomter ligger både sør og nord i fjellet. Vi har tomter med utsikt, nærhet til løypenett og med høgstandard. Ønsker du deg en hytte mer for seg selv og med lavere standard , ja så kan vi hjelpe deg med det og. Ta gjerne kontakt for visning i påsken !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar