Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

søndag 3. mars 2013

Tomtevisning i påsken

Vinterferien er over for denne gang . Og hvilken vinterferie vi har hatt ! Vegglifjell har vist seg fra en helt enestående side .Flott vintervær og og et fantastisk flott og velholdt løypenett. Mye fornøyde mennesker i fjellet er vi glade for å kunne si vi har hatt.  Avslutningen i dag var fantastisk flott !
Det er ikke mange ukene igjen til påske og vi ønsker velkommen til fjells . Tomtevisning kan vi være behjelpelige med hele påsken. Bare ta kontakt.Vi har også tomt i starten på Svartli vegen. Denne tomten ligger lunt og rolig til . Tomten er ferdig fradelt og er helt klar til bygging !  Flott utsikt og nærhet til skiløyper. Tomten er merket og vi viser den gjerne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar