Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

tirsdag 28. mai 2013

Sommer i fjellet

 
 
Nå står sommeren for døra . Endelig har vi hatt varme og snøen som dekket hele fjellet i vinter er i ferd med å bli historie. Mye aktivitet er det også i fjellet. Alt fra reven som får unger til småfugl som steinskvett og liryp, til hammerslag fra vedlikehold og påbygging og nybygg.
 Alt er like velkomment !
 Snart tørker turstiene skikkelig opp og det vil bli dager for flotte fotturer igjen . På beina, på sykkel, med telt og fiskestang i sekken.  Vi ønsker alle velkommen til Vegglifjell og viser gjerne frem hva vi har å by på. Tomter både sør og nord i fjellet. Ta kontakt på mob.93894666 .
Velkommen til fjells !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar