Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

søndag 5. mai 2013

Vår !

Mai er absolutt den store vår-måneden i Veggli. I år har imidlertid kulda holdt stand og det er vel hva vi kan kalle en sein vår.  Veien over Veggli fjell er brøyta opp men ikke åpnet ennå. Det tar tid før den tørker opp og blir kjørbar. Mye snø var det også når den ble brøytet opp. Ja faktisk måtte det gravemaskin til i de verste føykefonnene. Men nå lover metreologene varmegrader og da tiner det fort. Vegglifjell har et rikt fugleliv og det er slett ikke umulig å få med seg tiurleik eller redebygging når man er på hytta. Bare det burde være en god grunn til å tenke Vegglifjell hvis du går med en hyttedrøm.  Vi gleder oss til å vise frem hyttetomtene våre på barmark. I Svartløk/Smylehaug er det bygget videre med infrastruktur og tomtene er byggeklare. Det er mulighet for lange sykkelturer , fisketurer og fjellturer. På Vegglifjell finner du krystallklare vann hvor du kan ta en frisk dukkert og du finner barnevennlige vann hvor hele familien kan kose seg . Vi håper vi skal klare å markedsføre oss slik at vi får vist frem mulighetene Vegglifjell gir.  Ta gjerne kontakt på 93894666 eller mail hallge-t@online.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar