Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

lørdag 24. august 2013

Det høstes i fjellet .

August er snart over og det nærmer seg tiden da fjellet er aller vakrest. Den klare luften og de vakre fargene kan trollbinde hvem som helst.. En utmerket tid for å ta en tur til fjells . Kanskje for å se på en fremtidig tomt , eler rett og slett bare for å gå en tur.

 I området rundt våre tomter er det et flott tur-terreng. Både på barmark og på snø. En kveldstur kan bli akkurat så vakkert som bildene viser her.

Bildene viser områdene og noe av utsikten fra tomter som vi kan vise og som vi har til salg både sør og nord på Vegglifjell. Ta gjerne kontakt på telefon 93894666

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar