Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

mandag 5. august 2013

Naturens gode gaver

 
Det nærmer seg høst i fjellet. I år bugner fjellet av bær og det er nok til alle.  Sommeren har vært bedre enn på mange år og på Vegglifjell har det vært badetemperaturer i fjeler flotte fjellvann. Vi merker at det er mye folk i fjellet og vi er glade for at folk koser seg i hyttene sine. Fornøyde hytte-eiere som trives i fjellet vårt er det vi liker best. Høsten er kanskje den aller vakreste tiden i fjellet. Krystallklar luft og sol som skinner i vakre høstfarger . Vi ønsker derfor velkommen til Vegglifjell og viser gjerne frem tomter og områdene våre . Ta kontakt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar