Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

tirsdag 3. september 2013

September på Vegglifjell

Ikke bare har vi hatt en lenge etterlengtet sol-sommer, nå har vi også hatt en nydelig høst !  Fjellet er nå fullt av nydelige farger. Det er imidlertid tørt og alle som ferdes i fjellet oppfordres til å være varsom med ild. Sauesanken er i full gang og snart er alle dyra hjemme igjen. Da er det klart for jakt . Gråhunden vår har allerede hatt elglukt i nesa og vet hva det dreier seg om. I kveld var det treningstur til fjells . Høstferien er bare en måned unna og hvis du har lyst til å se deg rundt på Vegglifjell kan dette være tiden. Vi viser deg gjerne hva vi kan tilby av tomter både nord og sør i fjellet.
Ta kontakt på 93894666 og snakk med Hallgeir Tveiten eller Kari Auestad Tveiten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar