Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

søndag 22. september 2013

Snart høstferie på Vegglifjell

Her på Vegglifjell har vi hatt en fantastisk flott høst.  Det nærmer seg nå høstferie og da håper vi å kunne vise fjellet frem i like fint vær og farger som vi har nå. Bærsesongen er på hell og frostnettene er her. Men det er vardens klareste luft og farger som ville fått Picasso til å gispe ! Vi har mye å vise frem . Har du lyst til å realisere hyttedrømmen din har vi mulighetene til å hjelpe deg med å finne drømmetomta ! Ta kontakt med Hallgeir på telefon 93894666 .

Bildene her er fra en av våre tomter på Vegglifjell sør. Dette er rett ved skiløype og badevann !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar