Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

tirsdag 3. desember 2013

Førjulstid på Vegglifjell

 
Vi er i desember og vi nærmer oss høgsesong på fjellet. Hvite vidder og skispor så langt øye kan se . Foreløpig har vinteren latt vente på seg . Varmegrader og vind gir ikke godt skiføre , ennå. Men det kommer. I Vegglifjell skianlegg kjører de snøkanon når det er kuldegrader og det legger et godt grunnlag. Vegen over Vegglifjell til Tinn har vært oppe helt til nå og stenges først i morgen 4 desember kl. 16.00. Det ventes snø og vind i fjellet . Vegoppdatering kommer på www.vegglifjell.no   Det bygges i fjellet . Jevnt og trutt kommer nye fine hytter opp i feltene. Vi har mange flotte tomter igjen og viser dem gjerne bort. Kanskje kan du tilbringe neste jul i egene hytte på vakre Vegglifjell.
Ta kontak på telefon 93894666

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar