Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

søndag 26. januar 2014

En skikkelig snø-vinter

 
På Vegglifjell er det nå godt over en meter med snø. Skiløypene er preparert og det meldes om silkeføre. Januar har så langt vært kald og det har snødd mye. Snøen er lett og iskald men den bygger og denne helga er det nok mange som har brukt noen muskler på å måke hyttetak. Kalde vinterdager med flatt fjelllys er utrolig vakkert.
Vi viser gjerne frem tomter og muligheter for å oppfylle selve hyttedrømmen. Ta kontakt på tlf. 93894666 og snakk med Hallgeir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar