Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

tirsdag 18. februar 2014

Vinterferie !Vi er midtveis i februar vinteren 2014. Her på Vegglifjell har vi denne vinteren mye snø. Mye mer enn det som er normalen . På fjellet er det nå målt ca 2,5 meter og de som ikke har sjekket hyttetakene sine bør nok gjøre dette nå. Løypekjørerne våre gjør en fantastisk jobb og det er flotte skiløyper . Det samme kan vi si om brøytemannskaet som har jobbet dag og natt så og si siden nyttår. Her har det vært nok å gjøre. Men så viser det seg også at her på Vegglifjell jobber alle sammen for å gi et best mulig tilbud til alle våre hytteeiere. For de som går emd en hyttedrøm er det vel verdt et besøk på fjellet nå. Vi viser gjerne hvor vi har våre tomter.
Neste helg er det duket for årets Vegglifjellrenn. Her kan du kose deg i en tur løype eller du kan velge å gå på tid . Det er barneløype og premiering .  Uansett blir det et yrende liv i fjellet .
Gå inn på rennets hjemmeside for mer informasjon  :

http://vegglifjellrennet.no/

Velkommen til Vegglifjell !

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar