Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

mandag 24. februar 2014

Vinterferie

Vi er midt i en vinterferieperiode. Sist uke var det Oslo , Østfold og Vestfold som ferierte på Vegglifjell. Denne uken er det Buskerud sin tur til å ha vinterferie. Forholdene på fjellet er flotte. Det advares mot snøskredfare  men hvis man følger løypenetter er man trygg.  Her på Vegglifjell kan du tilbringe hele dagen ute i flotte preparerte løyper. Snø har vi nok av !
Vegglifjellrennet ble arrangert for tredje gang sist lørdag . Over 500 deltok og det var et betydelig antall frivillige som sto på alt de kunne for å få til et best mulig renn.
Velger du Vegglifjell som ditt hyttested kan du kanskje allerede neste år oppleve det flotte arrangementet.
Vi har tomtene hvis du ønsker deg hit. Ta kontakt for visning på tlf 93894666 og snakk med Hallgeir eller Kari. Velkommen til vinter, snø og flotte fjellområder .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar