Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

lørdag 16. februar 2013

Vinterferie !

Nå er vi i midten av februar. Store deler av landet er i starten av vinterferien sin. Kanskje skal ferien brukes på å finne drømmetomta ? I så fall kan vi hjelpe deg med det .
Vinteren har vært slik en skikkelig vinter skal være. Mye kuldegrader og mye snø. I dag var det minus 4 på fjellet og et perfekt skiføre. Vegglifjell har ca 7 min oppkjørte løyper og kvaliteten er god. Skisenteret kjører for fullt og nå jobbes det med å lage hopp og ytterligere aktiviteter i bakken. Vegglifjell har et godt
 tur-te,rreng som passer godt for både de som ønsker å trene, og de som ønsker å ta familien med ut på en trivelig skitur. Løyper både stor og liten mestrer.

Vi var på fjellet i dag og nå er den første hytta i det nye feltet vårt i Svartløk-Smylihaug  kommet opp. En fornøyd hytteeier svingte hammeren innvendig. Vi gratulerer med flott hytte !   Utsikten fra hytta er fantastisk og vi har flere tomter med samme utsikten. Skiløypa går midt i feltet . Nærheten til løypenetttet er unik .  Tomtene har høgstandard og området er fredelig og uberørt.  Dette hyttefeltet ligger på søre Vegglifjell i området ved Sundtjern.


Ta gjerne kontakt for en tomtevisning i ferieuka. Alle våre tomter er merket med nummer og kart.

Bildene er rykende ferske og viser hvor fint fjellet var akkurat i dag ! Velkommen til fjells !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar