Går du med en drøm om hytte på fjellet ?

Vegglifjell er en ganske ukjent perle som grenser mot Hardangervidda. To timers kjøring fra Oslo så er du i ett fjell-landskap som passer perfekt for deg som liker å gå tur i fjellet, sommer som vinter . Her er det mange mil oppkjørte skiløyper og du kan faktisk gå på ski helt innover Hardangervidda. På sommerstid er det et stort oppmerket nett av turstier . Fiskevann og sykkelstier.
Vegglifjell ligger i Numedal , også kalt middelalderdalen. Her har vi flere stavkirker og mange middelalderhus som er godt bevart. Middelalderuka hver sommer byr på rikholdig kulturarrangement og noe for enhver smak.
Kunne du tenke deg å bli en del av disse herlighetene ? Ta kontakt med oss !
e-post; hallge-t@online.no Mobil ; 93894666

tirsdag 26. mars 2013

God Påske

Påskeuken er godt igang. Strålende sol og fantastiske skiløyper er det som preger Vegglifjell denne påsken. I år kan vi virkelig snakke om drømmepåske !
Vi håper selvfølgelig at nettopp dere som leter etter drømmetomta skal finne den i dette flotte fjell-landskapet vårt. I dag har vi i vår familie vært inn til Slepeskard. På folkemunnet kalles dette "Porten" og det er nok fordi man da er helt i starten på Hardangervidda. Det er en flott skitur innover i dette området.  Mye folk i løypene og glade fjes overalt. 
Det er mange dager igjen av denne påsken og vi viser gjerne tomter og områdene våre i strålende påskesol. Ta gjerne kontakt på telefon eller mail.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar